____________________________________________________________________________________________



.

Surpriza placuta!

Azi incercam sa aflu care e treaba cu motorul de cautare "Technocrati", dupa cum se poate observa chiar si aici, l-am adaugat si la postul "Motor de cautare in blogg-uri".

Am incercat o simpla cautare a acestui blogg folosind technocrati, vad ca se gaseste si "Teacher's corner", fac un print screen cu rezultatele returnate in urma cautarii, il lipesc in Photoshop sa aduc imaginea la un format de dimensiuni mai mici, editez mesajul, scriu "click pe imagine" si retrimit mesajul pe blogg. Il viziualizez si verific link-ul, dau click pe noua imagine inserata si spre surprinderea mea am gasit recomandari pentru blogg-urile "Teacher's corner".

Utek, iti multumesc si aici pentru aprecieri.

Sunt multumita sufleteste ca ideea de "Teacher's corner" vi se pare utila, totodata acest lucru ma si obliga, voi incerca sa mentin "fresh" acest coltisor de Internet. Nu tin neaparat sa fac aceasta treaba singura, daca aveti idei, sugestii, critici, va astept sa le impartasiti in "Teacher's corner".



2 comentarii:

  1. Vă mulțumesc din suflet pentru munca depusă! Foarte bune materiale! Dumnezeu să vă binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucură faptul că după atîția ani de când există, Teacher's Corner mai este util! Mulțumesc pentru aprecieri și pentru urări! Multă sănătate și mult succes la examene!

    RăspundețiȘtergere